Balatonlelle 2013.


Fuhh, végre elkészültem a nyaralós képek szerkesztésével. Nem kis munka volt, mert természetesen hatszázezer egyforma képet csináltam, amit utána nem volt szívem szanálni.....túlságosan szerelmes vagyok a fiaimba, mint egy rossz hörcsög, legszívesebben minden fotójukat körbemutogatnám a fél világnak.....rossz szokás T.T Na, de képek:

Az érkezés után mindenki kissé zilált volt, végül is csak hosszú volt a vonat út.


 A plüss osztás után már azért kicsit jobb lett a hangulat.
Amíg a fiúk pihiztek, Babyvel felfedeztük, hogy a szobához tartozik ám erkély is, ahova ki is lehet ülni, filozófikusan lógatni  lábunkat a semmibe:
Másnap Dex-szel fedeztük fel magunknak a kertet, kezdve a tujákkal. Ez az ominózus fehér ing, amióta megvan, vita tárgyát képezi. Szerinte nem színe a fehér, és idétlenül áll neki. Szerintem meg olyan imádnivalóan álszent benne, hogy hiszti ide vagy oda, rendszeresen ráerőszakolom:
 Ennek a képnek a világon semmi értelme, csak imádom a kezét XDDD Szóval nem kell benne értelmet keresni XDDD

Az a fény a szemében *.*

Aztán észrevettük, hogy van rózsakert, és nem lehetett kihagyni. Sexy köztudomásúlag imádja a rózsákat.


Kicsivel később kimentünk Belmoval a mólóra. Rájöttem, hogy veszett jól áll neki a víz....csak egyszer jussak el Angliába, olyan tengerpartozás lesz, hogy ihajj-csuhajj, messzeségbe bámuló fekete-fehér szexi Belmos fotókkal *.*Kisördögöm XDDD
Just for fun XDDD Apum megfogta Belmore-t, amíg én sirályokat hajkurásztam, hogy biztosítsam a fotózás biztonságát XDDD


Próbáltunk normális közös fotót csinálni.....nem sikerült XD


Amikor a fényképező véletlenül exponál XDDD

Este pedig kimentünk hattyúkat nézni, és ha már ott voltunk, Baby bogár és Oliver úgy döntöttek, hogy már pedig ők vízre szállnak. Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen hozzáérni ahhoz a bizonyos vízhez.


Ez a hattyú kerek fél órát úszott ott egy helyben és Élsit bámulta. Már röhögtem magamban, hogy vajon mit gondolhat, amikor szárnycsapkodva meg gágogva neki rontott, szóval itt lett egy kis szünet a fotózásban, és csak miután apum elzavarta lehetett fojtatni, most már nem a víz közepén, csak éppen hogy kartávra tőlem, ha esetleg visszatérne a tollas.Kicsi legény a semmi közepén


Ezek után Oliver konstatálta, hogy jelenleg ő itt a férfi, mivel apumék elmentek arrébb fotózni, és úgy döntött, lesi a hattyúkat, hogy nyugton fotózhassunk további támadások nélkül.Baby értékelte az erőfeszítést, de az önjelölt hősködés rövid úton be lett szüntetve, még a végén kárt tesz magában a zsebhős. Ezek után velük is megpróbáltam pár közös képet csinálni....ismételten sikertelenül.


A következő napon átmentünk Tihanyba. Itt nem sok kép készült, Dexet nem szabad zavarni, amikor hajókázik. Az ember nem is gondolná, de imádja a nagy vízfelületeket, így őt békén hagytuk szinte végig, és Seven meg Oliver "ölték egymást" csak úgy játszásiból.
"Lopom az ormáááááááányt!!!!"Mivel a túrát sikerült jó időben befejezni, még volt vagy egy fél óránk a visszahajóig, így végül mégis csak rádumáltam Dexet egy kis dögösködésre a kikötőben. És igen, hosszú ujjú ingben volt. Én sem tudom miért, de szájba vert, amikor rá akartam adni a nyakba akasztós felsőjét, neki ez kellett.Ez a személyes kedvencem. Imádom a kulcscsontját *.*


 

 Ezt inkább már nem is kommentálom XDDD Estére azért még levittem Sevent is a mólóra, hadd legyen neki is jó:

Mamám és Manó jól kijönnek egymással. :D


A következő napon Badacsonyba mentünk. Az ifjak persze kimaradtak a borkóstolásból, nekik csak narancslé jutott.


Baby benyújtotta az igényét egy saját napszemcsire, de amíg nem kapja meg, addig is megelégszik az enyémmel XDDD

Most pedig néhány undorítóan cuki "BFF shoot" közvetkezik:


Apum, akit nem érdekel, hogy itt fotózás zajlik, belegyalogol.

Az ifjak ezután fát másztak. Belmonak ehhez kellett egy kis segítség, nincs kiegyensúlyozva a szentem a hatalmas kacsa popójával XDDD
Utólag kiderült, hogy Oliver aljasul elbújt a táskámban. Nem így terveztem, de ő is velünk jött, és ha már így alakult, párat kattintottam a veresekről.


Ezek után a többi napot a strandon töltöttük, és a tömegre meg a hülyékre való tekintettel oda a srácok már nem jöttek velem. De aki még nem unja, annak itt van néhány bónusz. Családom egyes tagjai aljas lesifotósok:
Igen. Sevennel csoportosan nem vagyunk normálisak.Avagy Jess mellbe fojtja Sevent O.O


Tipikus turisták....

Amikor Sevennel már elegünk van....

És amikor Dex-szel már NAGYON elegünk van XDDDD

Hát, ennyi lett volna, remélem nem égett ki senki retinája a randa fejemtől XDDD

Megjegyzések

  1. Úúú tök jók lettek ezek a nyaralós képek! *.* A közös fotóid a srácokkal is jól sikerültek szerintem, meg a lesi fotók is. :D Némelyik képaláíráson tök jót nevettem. :D

    VálaszTörlés
  2. Hát, szerintem borzalmasak lettek a közösek, cenzúrázhattam volna a dagadt fejem, na mindegy XDDDD Azért köszi :D

    VálaszTörlés
  3. Jajj annyira aranyosak lettek a képek! x33 Az utolsó a kedvencem, nagyon édi az unott pofid! XD

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése